Hjärnskakning

Hjärnskakningar är något som drabbar många människor idag, framförallt inom kontaktidrott.

Det är oundvikligt att hjärnskakningar sker i idrotter som ishockey, amerikansk fotboll och ridsport. Det är därför viktigt att man genomgår en korrekt rehabilitering innan man återgår till sin aktivitet.

Hos Return to play följer vi ett modifierat och personligt anpassat protokoll som baseras på hjärntrappan, där man steg för steg säkerställer att individen återgår till aktivitet när hen är fullständigt återställd.

Det utmanande med hjärnskakningar är att reducering av symptomen inte alltid ligger i paritet med hjärnans rehabilitering, detta gör att många individer återgår till aktivitet innan deras skada är helt rehabiliterad. Därför är det viktigt att använda sig av en individuellt anpassad hjärntrappa.

Kontakta oss

Har du frågor eller funderingar tveka inte att höra av dig!