Manuell Behandling

Förebygg, behandla och rehabilitera dina besvär i muskler och leder hos oss. Besöket inleds med en grundlig undersökning för att identifiera underliggande orsak till besvären.

Manuell behandling är en tjänst som erbjuder professionell och personlig hjälp vid olika typer av problem och besvär. Det kan röra sig om allt från fysiska skador och smärtor till stress och mental ohälsa. Tjänsten utförs av kvalificerade och erfarna terapeuter som använder sig av olika tekniker och metoder för att hjälpa sina klienter att må bättre.

Manuell behandling kan inkludera olika typer av terapier, såsom massage, manipulation, graston, ergonomisk rådgivning eller andra former av manuella tekniker. Varje behandling anpassas individuellt efter klientens behov och mål, och terapeuten kommer att arbeta tillsammans med klienten för att skapa en behandlingsplan som passar deras specifika situation.

Genom manuell behandling kan klienten få en djupgående och skräddarsydd behandling som hjälper dem att minska smärta, förbättra rörlighet, öka välbefinnandet och förbättra livskvaliteten. Oavsett om man har en akut skada eller kronisk smärta, eller om man vill förbättra sin mentala hälsa och avslappning, så kan manuell behandling vara ett värdefullt verktyg för att återhämta sig och uppnå sina mål.

    Kontakta oss

    Har du frågor eller funderingar tveka inte att höra av dig!